Bor du på Nordsjælland eller nærmere Hillerød – eller i omegn, så kan du godt glæde dig til dit autoværksted:  http://www.nbcbiler.dk/vaerksted/autovaerksted/

Her kan du få repareret din bil – uanset hvilke mærke det. Det er ikke hos alle autoværksted du kan få lavet alle bilmærker, men her kan du. Det kan du, fordi der på et sted er samlet  de bedste mekanikere og teknikere, der sammen arbejder for at give dig den bedste service. Du vil blive mødt af medarbejdere der tager deres arbejde seriøst, men samtidig har de overskud til at fortælle dig, hvad bilen skal igennem – så du kan følge med fra start til slut. Du vil blive mødt af personale der er bevidst om, hvor vigtigt deres arbejde er for din sikkerhed. Alt skal være i orden på din bil – så kan du køre sikkert på landets veje frem og tilbage.

 

Her kan du få lavet din bil. Ingen skade er for stor eller for småt. Du kan få skiftet bremseklodser, støddæmper, udstødning eller noget helt andet, uanset hvad der skal laves, så kan automekanikerne gøre det for dig. Du kan være sikker på at du vil møde automekanikere der har teorien på plads men også det praktiske. Personalet er erfaren og ved hvad der skal til for at gøre din bil glad igen. Automekanikerne tager løbende de nødvendige efteruddannelser, så de hele tiden hvad det nyeste inden for området er. På den måde kan autoværkstedet følge med udviklingen og fortsætte med at give dig en god, hurtig og nem løsning.

 

Der er vigtigt med efteruddannelser til automekanikere – det er noget der prioriteres højt. Det er vigtigt af mange grunde. Ud over at det sikre automekanikere arbejde også for de fremtidige biler, så er det også fora t give dig en god service. Det er vigtigt at du bliver mødt af automekanikere der forstår dig men også din bil. Din bil taler – bare på sin helt egen måde. Den helt rigtige automekanikere der har styr på kompetencerne og den nødvendige viden vil kunne forstå din bil og give den rigtige behandling allerede ved første forsøg.

 

Din bil er din sikkerhed

 

Uanset om du kører langt eller kort så er det vigtigt din bil er sikker. Din bil kan blandt andet være sikker ved at du plejer den til tiden – du kan også styrke din bils sikkerhed ved at sørge for at når den skal have hjælp, så er det professionelle der gør det og ikke amatør automekanikere. Nogle ting kan man gøre selv, men der er også bare ting man skal lade automekanikere gøre. I bestemte perioder skal din bil til syn – det er vigtigt, her bliver bilen tjekket og du får af vide om alt er som det skal være for din sikkerhedsskyld. Virker bremserne som de skal? Virker de ikke – lad en rigtig automekanikere se på det, ikke nogle selvudlærte mekanikere.

 

En bil er komplekst – lidt ligesom menneske anatomien. Når du er syg, så googler du dig ikke frem til en behandling, du udfører heller ikke en behandling anbefalet af selvudlærte læger – du tager til en rigtig læge og finder ud af helt præcist, hvad du fejler. Sådan kan du også tænke din bil. Du må ikke lade selvudlærte mekanikere lave din bil – du skal heller ikke lytte til deres råd. Det er vigtigt at din bil er sikker og hjertet, altså motoren slår rigtigt. Du vel aldrig hvornår det går galt, du ved ikke hvornår du har brug for at dine bremser virker – du ved aldrig… Du må ikke gå på kompromis med din bil – hvis din bil er syg, skal den til en automekanikere.