Når der skal julehandles til nær og fjern, er det vigtigt, at du også får givet dig selv en god og vedvarende gave. Og hvad er en bedre gave, der emmer af fremtidige gode stunder, end noget nyt sexlegetøj til skuffen. Det må selvfølgelig gerne bruges sammen med din partner, fordi det er altid dejligt at dele. Men hvad med også at få lidt godt til dig selv i år?

En fin og lille ting, som kun er til dig.

Læs med og få et par forslag til, hvad du skal forkæle dig selv med i år.

En lille stund for dig selv

Til en start er der selvfølgelig klassisken inden for sexlegetøj: En klitoris vibrator. Der findes et væld af forskellige størrelser, farver, former og hastigheder. Så du kan helt sikkert finde én, som er noget for dig.

Du kan altid se forskellige test af sexlegetøj igennem, så du er sikker på, at du gør et godt køb.

En vibrator kan sagtens bruges sammen med en partner og kan helt sikkert varme de kolde vinternætter op. Det er sjovt for begge to, når det hele summer, brummer og dirrer. Men du kan også vælge at have din helt egen, som kun er beregnet til selvforkælelse og nydelse for dig.

Hårde pakker er sjovest

Du kan også gå et par størrelser op og anskaffe dig en god og solid dildo. Der er igen mange at vælge imellem, som både tilbyder forskellige materialer, former og farver. Du skal særligt være opmærksom på størrelsen og materialet, så oplevelsen bliver så behagelig som muligt for dig.

Når det nu er til dig selv, kan du også gøre dig nogle overvejelser omkring muligheden for at sætte dildoen fast på en overflade, så du har begge hænder fri til andet frækt.

Sørg for det hele glider uden problemer

Til alt dit nye sexlegetøj er det altid godt med en god tube glidecreme. Det er bedst, hvis det hele glider uden problemer, så du kun skal koncentrere dig om nydelsen.

Der er mange varianter af glidecreme, og det er en god ide at tjekke indholdet, så du er sikker på det er sundt og godt for dig og ikke tørrer for hurtigt ud.

Du kan altid læse et par anmeldelser igennem og skabe et overblik over, hvilke der virker bedst.

Træn dig op

Sexlegetøj er oftest rettet mod velbehag og erotisk nydelse. Men der findes også en del produkter som har helt andre funktioner, hvor du f.eks. kan træne dit underliv. Du kan stramme op med nogle vægte eller masserer musklerne indefra med et yoniæg. Dit underliv bliver mere aktivt og følsomt, så dine orgasmer intensiveres og forøges med tiden.

Du bliver desuden mere opmærksom og kender dig selv bedre, som helt sikkert kan være med til at forbedre dit sexliv. Så giv dig selv en gave, som varer ved og giver dig kundskaber for livet.

Tag et kig og find både effektivt og erotisk sexlegetøj, som følger dig hele vejen til klimaks.