Når man er på en arbejdsplads, hvor det nogle gange kan være lidt af en udfordring at se noget, er det meget vigtigt, at man kan få fat i noget lys, så man kan se hvad man laver. Hvis man for eksempel er tømrer, og man er oppe på et loft for at lave et eller andet, så er det ikke sikkert, at der lige er så gode muligheder for at få lys derop, og så er det vigtigt at man selv har noget med man kan stille op.
Nogle gange kan man være heldig, at der allerede hænger noget deroppe man bare kan tænde, men andre gange er man nødt til selv at gøre det. Skal man selv have med, kan det være en god ide at have en Scangrip lampe med, så man kommer til at få et optimalt lys.

Køb god kvalitet

Der findes mange arbejdslamper, professionel arbejdslampe der er mulighed for at købe, og derfor kan det være lidt af en labyrint at finde rundt i. Det er dog ikke så svært igen, for det er bare noget med at se hvad lampen kan, hvis den kan noget udover bare at lyse, og så at se på hvor godt den lyser.
Hvor godt den lyser er du bare nødt til at se dig til, og her gælder det bare om at få den sat i stikket, så du kan se, om det er hvad du leder efter, eller om du skal have fundet noget andet. Som sagt gør det en stor forskel, om man har et ordentligt lys at arbejde ved, og derfor skal du også være lidt omhyggelig i valget, så du ikke kommer til at fortryde det senere hen, når du står et sted, hvor der er brug for en masse lys.