Så står weekenden lige for døren. Jeg skal lige ind forbi kontoret i fire timer i dag, og så har jeg ellers bare weekend.

Rygsmerter. Hold op hvor er jeg træt af rygsmerter. Jeg skylder lidt skylden på dårlig siddestilling på mit arbejde, da jeg har det med at sidde ret ‘skævt’ på min stol. Det er rigtig træls, men det er vel lidt for sent at sige nu.. Nu kunne jeg i hvert fald bare rigtig godt tænke mig at høre jer, om der er nogen af jer derude, som har nogle rigtig gode råd mod rygsmerter. Jeg har selv været igang med at undersøge behandlinger af rygsmerter med massage, men jeg kunne også godt tænke mig at høre om andre metoder. Jeg har også kigget lidt på at begynde at styrketræne for det har jeg nemlig også hørt rigtig meget godt om.  Jeg må nok bare indrømme, at jeg ikke bryder mig om at tage i motionscenter, for det kan godt være lidt skræmmende for sådan en splejs som mig. Det er vel bare noget jeg må komme mig over. Alle begynder vel et sted, og de har sikkert selv været i nogenlunde samme sko som jeg.

Nu vil jeg se om jeg ikke lige kan få booket mig en tid ved massøren, for udover at det hjælper mod rygsmerter, så er det bare mega dejligt og behageligt.

 

7664ff5f5fb327e00802a717_1920