Hver virksomhed er forskellig. Det bliver enhver konference dermed også. Det er vigtigt at afholde en konference, der passer til din virksomheds behov. Det gælder både i forhold til størrelse af lokalerne og i forhold til beliggenhed. Det handler også om, hvordan lokalerne er indrettet. Hvilke faciliteter der er på stedet. Hvilke muligheder der er for at lave aktiviteter efter konferencen. Der er meget at holde styr på, når man skal arrangere en konference.

Det er oplagt at tage fat på, hvor store lokaler I har brug for. Hvis I bliver mange mennesker, er det vigtigt med et stort lokale. Hvis I da skal være i det samme lokale samtidig. Det kan også være, at der er flere forskellige oplæg. Så skal I jo selvfølgelig finde et sted, der har flere forskellige lokaler. Det kan give en god dynamik, at folk selv kan vælge hvad de vil høre om. Folk kan godt lide at have valgmuligheder. Det giver dem en følelse af selv at have noget at skulle have sagt. På den måde er man med til at give dem et mere positivt indtryk af konferencen fra start af.

conference-room-338563_960_720

Hold din konference i Aarhus

Aarhus er et godt bud på et sted at holde sin konference i Danmark. Det er nemt at komme til byen både med offentlig transport og med bil. Derudover er det en hyggelig by med et strøg og en hyggelig gammel bykerne.

Hvis I er en virksomhed, der ligger et stykke væk fra Aarhus kan det være smart. Hvis I lægger konference for tæt på, hvor virksomheden ligger kan det være at folk tager hjem. Hvis det er en konference med overnatning ødelægger det lidt hele ideen med det. Det er klart at folk gerne vil hjem til deres familier. Det kan dog også give rigtig meget til en konference, at alle bliver og sover. Det kan sætte gang i nogle nye samtaler. Tit er det det samme man taler om ved frokostbordet i kantinen. Når man lige har fået nogle nye inputs, skaber det en god dynamik. Det giver grobund for diskussioner.

Der er mange steder i Aarhus, hvor I både kan få nogle gode lokaler og overnatte samtidig. Det er dermed muligt at holde konference over flere dage. Det kan være nødvendigt, hvis I skal nå i dybden med en masse ting.

Konference med teambuilding

En mulighed for at styrke sammenholdet i virksomheden er, at man laver nogle aktiviteter i forbindelse med konferencen. Det kan for eksempel være teambuilding. Der kommer dermed både til at være fokus på det faglige og på det sociale. Det kan styrke en afdeling eller en virksomhed meget at lave teambuilding. Det kan sætte fokus på de sociale dynamikker der er. Det kan også være, at man får støtte fra en helt uventet kant. Det kan skabe nye arbejdsvenskaber.

Der findes flere steder, der har konferencelokaler der også kan tilbyde aktiviteter. Det kan være før, under eller efter konferencen. Hvis man både skal nå konference og aktiviteter er det en god ide at sætte længere tid af til det. To dage er typisk et godt tidsrum.

Andre aktiviteter kan være mere simple. Det kan være muligheden for at gå en tur sammen. Det kan også være, at man har mulighed for at dyrke motion. Mange steder har et motionscenter eller en svømmehal. Det kan også være en anderledes måde at være sammen med sine kolleger på. En der skaber bånd og styrker sammenholdet. Man kan også dyrke en holdsport. Det kan være fodbold, petanque eller lignende alt efter niveauet i virksomheden.

Læs mere om, hvordan du kan skræddersy din konference på http://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/