Det er rigtig smart so privat person, at have muligheden for at lease store og lækre biler til billige penge, men det er meget vigtigt at man har styr på reglerne omkring området, da dette ellers kan ende med at blive en dyr fornøjelse. Hvis man gerne vil privatlease en bil, så er det vigtigt at man allierer sig med nogle der er eksperter indenfor området. Der er rigtig mange regler når det kommer til både leasing af biler, samt import og kørsel af udenlandske biler i Danmark.

 

Det fleste ved at det er meget dyrt at få indregistreret en bil til danske nummerplader, og der er helt specifikke regler for, hvornår dette skal gøres. Hvis man leaser en bil fra udlandet, kan man i nogle tilfælde undgå at betale fuld pris for indregistrering, men dette er ikke noget man bare selv skal kaste sig ud i. Hvis man vil lease en bil fra eksempelvis Tyskland, skal man sørge for at lease den af nogle der har 100 procent styr på de danske regler. På http://deluxecar.dk/privatleasing/ kan man læse meget mere om hvad det kræver at privatlease en bil.

8803489514_846dd96079_b

Drømmebilen er en leasing BMW

Det kan måske lyde lidt underligt, at drømmebilen er en leaset bil. Men der er faktisk utroligt mange fordele for dem der vælger at lease en bil i stedet for at købe den. Man slipper for en helt del udgifter ved at lease en bil i stedet for selv at eje den. Det er forskelligt hvad man får med i prisen, når man leaser en bil, og der er flere forskellige firmaer der lever af privatleasing. I og med at der er flere der lever af dette, er der selvfølgelig også flere muligheder for hvad man kan få for sine penge. Hvis man vælger at lease det rigtige sted fra, kan man både få en fed bil, samt en masse betalte goder. Goderne kan eksempelvis være gratis serviceeftersyn eller betalt forsikring. Man kan også vælge at skulle betale stort set alt selv, til en billigere månedlig ydelse. En BMW er en rigtig lækker bil, og der er mange grunde til at man skulle vælge dette mærke, hvis man skal have en ny bil.

 

Privatleasing er ikke nogen dyr løsning

Det er faktisk ofte ikke dyrt at lease en bil, frem for at købe den. Leasing kan være en god løsning for dem, der ikke har råd til en stor engangsudgift, men som godt kan betale lidt ekstra hver eneste måned. Det er egentlig kun på grund af Danmarks ekstremt høje registreringsafgift, at det kan svare sig at lease en bil, men der er nogle regler som gør at det sagtens kan svare sig økonomisk at lease en bil frem for at købe den.

 

Det er vigtigt at man kender til de forskellige løsninger der er indenfor privatleasing, inden man vælger et firma. Man kan læse meget mere om konceptet og de forskellige priser på internettet.