En flyverdragt til de kolde dage i sneen er et godt valg, når kong vinter udfordrer påklædningen. For når kulden først tager fat, og sneen daler ned, skal børnene være godt påklædt. De elsker jo at lege og tumle rundt i sneen i timevis. Sne er det bedste, de ved. Så når kulden bider i kinderne, skal børnene stadig kunne holde varmen i kroppen, mens de er udenfor. Og her er en flyverdragt til de kolde dage i sneen jo en perfekt løsning, for de kære børn er ikke nemme at få ind igen, når de først leger godt i sneen.

En flyverdragt er en heldragt

Den helt store fordel ved en flyverdragt er, at det er en heldragt. Ikke noget med to dele, som åbner sig mange gange Flyverdragtunder legen i sneen. Det kan virkelig få børnene til at fryse, når kulden sniger sig ind på maveskindet og videre ud i kroppen. Når børnene kører på kælk, kaster snebolden og laver en snemand, er det ikke altid, at de egentlig opdager, at et todelt sæt byder kulden indenfor i den varme krop. De har travlt med at lege og opdager det ikke. Derfor kan du nemt komme til at stå med et sygt barn bagefter. Og et sygt barn er jo ikke et ønske for dig som forælder. Børn er i forvejen ramt af sygdom mange gange, så man behøver ikke ligefrem at give gode forhold for influenza. Det ender tit op med en snottet næse, hoste og måske også feber. Derfor – køb en flyverdragt til de kolde dage i sneen, så har du gjort dit for at holde influenzaen på afstand.

En god investering

Investerer du i en flyverdragt til de kolde dage i sneen, formindsker du ikke bare risikoen for at få et sygt barn, men du giver også dit barn de optimale muligheder for at lege. Med en flyverdragt er det nemmere for børn at holde temperaturen, fordi varmen forbliver inde i dragten og ikke slipper ud på samme måde som ved bukser og jakke. Og det er nødvendigt, for børn kan godt lide at lege rigtig længe, når vinteren byder på sne, der lægger sig i haven og på kælkebakkerne. Og flyverdragtens materiale gør også, at den er dejlig nem at bevæge sig i. God bevægelighed er faktisk et must, så børnene kan more sig ved at rulle, kravle, kælke og løbe så tosset, som de vil. Ja, så er der lige det her med rengøring. Når børnene tumler og leger i deres flyverdragt, kræver det også en omgang rengøring. Men det er simpelt og hurtigt. Læg den i vaskemaskinen og tørretumbleren, og den er klar til mange flere lege og så god som ny.

Er du i tvivl om en flyverdragt?

Er du en af dem, der vakler mellem en flyverdragt og bukser og jakke? Skal det være det ene eller det andet? Du har svært ved at tage den endelig beslutning. Prøv at stille dig selv disse tre spørgsmål: Er en flyverdragt til de kolde dage i sneen en nødvendighed? Hvorfor er en flyverdragt til de kolde dage i sneen ikke nødvendigt? Hvad er fordelen ved bukser og jakke frem for en flyverdragt? Det kan måske give dig det svar, du leder efter.

Et stort udvalg

Falder dit valg på en flyverdragt, har du masser af designs at vælge imellem til både piger og drenge. Der findes alt i farver, mønstre og motiver. Lige fra pangfarver til de helt neutrale. Ensfarvet og flerfarvet. Mønstre fås i alt fra prikker, tern til striber. Søde dyremotiver, tegneseriefigurer og bamser giver også flyverdragten et skønt look.