navigation-1726067_960_720Track alt du har brug for

Der er mange ting man skal have styr på, hvis man gerne vil arbejde inden for erhverv som finder sted på det åbne hav. For det åbne hav er ikke ligesom luften hvor flyene er, eller jorden hvorpå bilerne bevæger sig. På vandet skal du bogstavelig talt hele tiden tage dig af ændrende variabler som kun nogle af de skarpeste sind og stærkeste mennesker har mod på at tage sig af. Det er trods alt derfor, at stereotypen af en skibsejer eller lignende er nogle hårdføre mænd som arbejder dag ud og dag ind på, at overkomme vandet, som også kaldes ”The great equalizer”, netop fordi at alle mennesker er lige over for vandet.

Det er derfor et hamrende svært arbejde for dem, som skal styre flere af disse flåder. At have overblikket til at kunne følge med i, hvordan rejsen går med forskellige skibe mens de er ude på åbent hav og stadig have overskuddet til at tage sig af alle de andre ting man skal tage sig af. Det er derfor helt klart at de mest ambitiøse flådestyrere gør storstilet brug af GPS tracking til at holde styr på deres forskellige fartøjer. Det ville være en underdrivelse at kalde dette koncept for ”fremtiden”, for der har allerede været her i meget tid, og hvis man gerne vil sørge for, at alting i sin flåde er helt i tip-top stand, så er det klart at man når længst med, at have orden på sin flådestyring. Det kan gøres på forskellige måder:

  1. Sørg for du har GPS tracking på alle skibe
  2. Brug en professionel service til at hjælpe, hvis egne kapaciteter ikke overgår det
  3. Hvis du skal flådestyre biler/lignende ting, så sørg for at have GPS’en monteret gemte steder. Åbenlyse GPS’er bliver hurtigt smidt af i tilfælde af tyveri el. lignende
  4. Få en professionel til at gennemkigge udstyret og monteringen inden/under du gør det. Det sparer dig mange problemer i længden.